Nagel reparatie/regulatie

Nagelreparatie/regulatie

Mycose nagels, of in de volksmond de zo gehete “kalknagels”, kunnen voor veel mensen een probleem zijn. De mycose kan soms zo erg zijn dat de hele nagel is aangetast.

Men schaamt zich er voor en stoppen de voeten weg in dichte schoenen. Het is een veel voorkomend probleem waar niet altijd iets aan te doen is. Er zijn verschillende medicatie in omloop maar er is nog geen product gevonden die alle schimmels en gisten kan vernietigen. Samen met uw voetzorgverlener kan er een stap in de goede richt worden gezet voor gezonde en mooie nagels. De behandeling voor mycose nagels moet ook strikt worden opgevolgd waarbij discipline wordt vereist.

Indien de nagel minder dan 50% is aangetast kunnen we de lelijke nagel repareren zodat u weer een mooie gezonde nagel krijgt.

De Behandeling

Het zieke gedeelte wordt voorzichtig weg gefreesd. Dit is geheel pijnloos. Daarna word de nagel weer opgebouwd met een gel die een fungicide bevat. De gel wordt geheel aangepast op de teint van de andere nagels. Deze nagel is bijna niet van echt te onderscheiden. In de meeste gevallen groeit er weer een gezonde nagel.

Voor nagelreparatie
Voor nagelreparatie
Na nagelreparatie
Na nagelreparatie


Deze methode kan ook toegepast worden bij trauma nagels. B.V loslatende nagels door stoot of druk op de nagel of een ingescheurde nagel.

Medische Voetzorg Valkenswaard

Alberdinck Thijmstraat 1
5554 TE Valkenswaard

info@medische-voetzorg.nl

06 - 18 88 64 02

Privacyverklaring
Cookieverklaring

© 2019 Medische Voetzorg Valkenswaard. Website door Nijssen Media
ProCert KwaliteitsRegistratie voor de Pedicure; Kwaliteits Registratie Nummer: 14000 ProVoet; Brancheorganisatie voor de Pedicure Erkend Leerbedrijf
Icon Nijssen Media