Handzorg

Medische handzorg

Medische handzorg/medisch manicure

Een manicure hoeft niet altijd een cosmetische behandeling te zijn. Indien er sprake is van hyperkeratose , nagels die zijn aangedaan door cytostatica (chemo) , nagelbijten, trauma, mycose enz. dan is het verstandig dat u een manicure zoekt dit de nodige medische kennis heeft. Een medisch manicure is onderlegd met medische kennis en nagel ziektes. Zij kan u goed adviseren en uw eventuele vragen beantwoorden.

Medische handzorg bij chemo en target therapie

Er zijn verschillende bijwerkingen op en rond de nagel bij cytostatica en target therapy. Een medisch manicure kan niet altijd iets betekenen voor de patiënten. We kunnen wel goed advies geven over verzorging van sommige bijwerkingen. In sommige gevallen raden we zelfs aan om voor de chemo gelnagels te laten zetten. Dit zou volgens deskundigen de eigen nagel kunnen beschermen. Alle behandelingen worden pas uitgevoerd na overleg met de oncoloog of oncologisch verpleegkundige.


U kunt altijd contact opnemen voor eventuele vragen.

Medische Voetzorg Valkenswaard

Alberdinck Thijmstraat 1
5554 TE Valkenswaard

info@medische-voetzorg.nl

06 - 18 88 64 02

Privacyverklaring
Cookieverklaring

© 2019 Medische Voetzorg Valkenswaard. Website door Nijssen Media
ProCert KwaliteitsRegistratie voor de Pedicure; Kwaliteits Registratie Nummer: 14000 ProVoet; Brancheorganisatie voor de Pedicure Erkend Leerbedrijf
Icon Nijssen Media